Zulu

Virág
2017-05-10
Jason
2017-05-10

 

Adatok

Bekerülési idő 2022
Születési idő 2020
Nem Kan
Termet Kicsi
Kor 5 év

 

Zulut tőlünk fogadták örökbe 2021. márciusában. Előtte ideiglenes befogadónál nevelkedett, szerencsére kevés időt töltött rácsok mögött. Sajnos most újra gazdikeresővé vált, mert nagyon energikus és örökbefogadója úgy érezte, hogy ennek a kiskutyának inkább egy kertben lenne igazán jó helye, ahol őrjáratozhat, intézkedhet. 

Nekik sajnos nem sikerült kialakítaniuk olyan kapcsolatot, ahol az együttlét harmonikus lehetne, úgy érzi, hogy Zulunak egy nála határozottabb gazdára van szüksége. Tehát várjuk az igazi gazdit, aki kellően határozott és megfelelő mozgásteret tud biztosítani neki. 

A többi kutyával nagyon szeretne barátkozni, de erőteljesen játszik, így a gazdik nem szerették, ha játszik a kutyáikkal. 

Sajátos a kis pofija, mert az egyik szeme hiányzik. Rövid, görbécske lábaival, bullos arcával, aranyszínű bundájával tündéri kis figura. 

Fiatal kiskutya, rengeteg lehetőség van benne, ha valaki meg tudja húzni számára a határokat. 

Az, hogy egy szeme van, senkit se tartson vissza. Semmiben nem zavarja őt, teljes életet tud így is élni. Egyetlen szemével kétszer olyan intenzíven néz, figyel és sugározza majd a gazdi felé a mondanivalóját, mint „sablonos”, kétszemű társai.