Jason

Zulu
2017-05-10
Tóbiás
2017-05-10

 

Adatok

Bekerülési idő 2020
Születési idő 2017
Nem Kan
Termet Közepes
Kor 7 év

 

Jason régi lakónk már. Több mint 2 éve a menhely jelenti számára az otthont és a biztonságot. Élete első 3 évét azonban gazdis kutyaként tölthette.
Már a bekerülése óta ismerem őt. Láthattam a kezdeti megilletődöttségét, az új környezet adta félelmeit, de örülve a gondozók figyelmének és szeretetének. Teltek a napok, a hetek és a hónapok és láttam a szemében a csalódottságot, ahogy kutyatársai esélyt kapnak, családra találnak, de ő nem. Lehetősége sem volt még, hogy megmutassa önmagát, hogy valakihez tartozhasson. Jason azonban kivételes kutya, a helyzete ellenére mind fizikálisan, mind mentálisan tartja magát. Összeszedettséget és határozottságot sugall, olyan, aki már nem keresi önmagát, hanem kialakult személyisége van. De aki a bekerülése óta ismeri őt, észre veheti, hogy a menhelyen töltött hosszú idő nem telt el nyomtalanul. Elkezdte elveszíteni a reményt, hogy egyszer még családra lelhet.
Pedig Jason egy sportos, arányos testfelépítésű, jó kiállású kutya, gyönyörű egyedi mintázattal. A kennelben pörög, forog és szaltókat dob, de ahogy kikerül a kennelből, 180 fokos fordulatot vesz. Amikor a kennelek és a többi kutya között sétálunk ki vele, nem csapong, fegyelmezetten halad kifelé a szabadba, hogy megkezdhesse kiérdemelt sétaidejét. Amikor kiér vele az ember a menhely kapuin túlra, szintén megtapasztalhatja, hogy Jason mennyire kellemes sétapartner. Nem húz, nem lohol előre, határozott elképzeléssel, de a sétapartner jelzéseire figyelve halad előre. Tanulékony, intelligens, fegyelmezett, nyugodt kutyus, akinek megvan a maga véleménye, de formálható.
Egyedüli kutyusnak ajánljuk, aki lubickolhat a neki kijáró figyelemben.