Éger

Éger

Ivar: Szuka
Termet: Közepes
Szín: fekete
Születési idő: 2019-09-10 Bekerülési idő: 2022-12-04

Ha csak a fejét látjuk, mintha egy kölyök lenne, nagyon érdekes, picike, lógó fülekkel, mintha kis laffantyúk volnának a fején. Ettől persze nagyon aranyos az arca. Alkata mint egy karcsú foxterrier. Korábban már örökbefogadták, de sajnos nem alakult szerencsésen a helyzet. Éger csipkelődött, nem sikerült rendezniük az erőviszonyokat, így inkább visszahozták, mielőtt probléma lett volna belőle. Előfordult már többször nálunk is, hogy egy kutyust elvittek és visszahoztak, mert valami nem stimmelt és rövid idővel utána egy másik családba gond nélkül beilleszkedett. A kutyák általában elképesztően alkalmazkodóképesek, de pont úgy, ahogy nálunk embereknél, náluk is előfordul, hogy van akivel nem jönnek ki. 

Éger egy fiatal lány, akinek meg kell pontosan mutatni a helyét a rangsorban és valószínűleg utána már nem lesz vele probléma. Olyan jelentkezőt várunk, aki nem csak kertben szeretné tartani, mert rövid szőre miatt inkább fűtött otthont szeretnénk neki találni. 

Kellemes, nyugodt sétapartner, könnyen pórázra rakható. Kutyákra kicsit ingerülten reagál, de kezelhető, figyelme elterelhető. Emberekkel kedves, bár az elején kicsit távolságtartó. Várjuk annak a gazdijelöltnek a jelentkezését, aki türelemmel előcsalogatja belőle bújós énjét.

Örökbefogadom!