Buci

Buci

Ivar: Kan
Termet: Nagy
Szín: zsemle
Bekerülési idő: 2022-07-01

Tökéletesen passzol a név és a külső Buci esetében. Nagyfejű óriásbébi, akinek mindig fülig ér a szája. Odavan az emberekért, és ezt nem is titkolja, egy barátságos óriás, akit bőven lehet dögönyözni. Ő egy jelenség, nem lehet figyelmen kívül hagyni, amikor ez a mosolygós hordócska megjelenik. Megmosolyogtatja azt, aki ránéz. Nagy termetéhez képest meglepően könnyű vele sétálni, de azért nem egy öregnéni-kutyája típus. Biztosan lesz vele munka, kutyasuli szerintem mindenképp jót tenne neki. 

Van egy kis barátnője is, Chloe, akivel szívesen sétálnak együtt, bár nem laknak egy kennelben. Ha viszont más kutyákat lát séta közben keserves nyüszítésbe kezd, és nem egyszerű elterelni a figyelmét. Ilyenkor hajlamos arra, hogy kicsit bepörögjön, de nem agresszív, inkább csak nagyon izgatott. Szerintem elsősorban inkább egyedüli kutyusnak lenne ideális.

Buci szerintem az a fajta kutyus, aki már az első találkozáskor nyomot hagy az emberben, és nem engedi elfelejteni magát. Akárki is lesz a gazdija, nagyon szerencsés lesz.

Örökbefogadom!