Chloe

Chloe

Ivar: Szuka
Termet: Közepes
Szín: szürke
Bekerülési idő: 2022-07-01

Kedves kutya kislány. Egymagában igyekszik rácáfolni az összes bull típusú kutyáról alkotott rossz előítéletre. Pórázon nagyon szépen sétál. Előfordul, hogy valami elvonja a figyelmét, és elkezd kicsit vehemensebben sétálni, de ilyenkor is könnyű rászólni. A termete egy kicsit kisebb, mint általában az ilyen típusú kutyáké.
Séta közben nagy érdeklődést mutat a többi kutya felé, de nem mondható sem támadónak, sem barátkozósnak, egyelőre annyit látok rajta, hogy nagyon kíváncsi. Bucival, akit tegnap mutattunk be nektek, nagyon jól kijönnek, és szívesen sétálnak együtt, habár nem laknak közös kennelben.
Chloe odavan az emberekért, ezt talán a képek mellé mondani sem kell. Nem látszik rajta félelem vagy bizalmatlanság, szerintem nem volt rossz tapasztalata ilyen téren. Bújós és játékos kutyus, akinek nagyon jót tenne majd egy kis kutyasuli. Szerintem gyerekek mellé is tök jó választás lenne, Chloe egyöntetűen mindenkiért odavan, de persze úgy is kiderül ismerkedés közben, hogy kölcsönös-e a szimpátia.
Ez a csupaszív kutyus alig várja, hogy tartozhasson valahova. A világot fogja jelenteni neki a jövendőbeli családja.

Örökbefogadom!