Lila

Lila

Ivar: Szuka
Termet: Közepes
Szín: fekete
Születési idő: 2019-05-01 Bekerülési idő: 2022-05-13

Örökmozgó, vidám kislány. Az a fajta kutya, akinek mindig mindenről tudnia kell, akinek mindenhol ott kell lennie. Jön-megy, simit kér, rendezkedik. Szerintem annyira passzol a külseje a személyiségéhez, rakoncátlan, kócos, egy nagyon kicsit makacs, csupaszív kutya. Amikor ránézek szinte látom magam előtt egy családban, akikkel sokat kirándulhat és ahol mindig van valaki, akinek pont nincs semmi más dolga, mint őt szeretgetni.

Két kutyával lakik együtt, egy fiúval és egy lánnyal, ezért az sem lenne akadály neki, ha olyan helyre kerülne, ahol már van egy kutya - bár séta közben néha odamorog a szembejövőknek, szóval egy kis türelem biztosan kellene az összeszoktatáshoz.

Kezdő sétáltatóknak is ki szoktuk adni, nem egy elrántós kutya. Néha megmakacsolja magát, és sipítozni kezd a póráz miatt, de ez csak amolyan Lilás hiszti, pár perc után megunja és abbahagyja.

Az összes kutyaházra könnyedén felugrik, ezért kinti-benti tartás esetén lehet, hogy egy alacsonyabb kerítés sem jelentene neki gondot.

 

Örökbefogadom!