Boni

Boni

Ivar: Szuka
Termet: Közepes
Szín: tigriscsíkos
Születési idő: 2021-01-01 Bekerülési idő: 2022-02-07

 Erős testalkatú, tigriscsíkos, dominánsan barna leányzó. Fülei egy irányban hajlanak oldalra, ettől úgy néz ki, mintha mindig erős szélviharban állna. 

Energikus, lendületes kutya. A macskákat üldözni szeretné, kicsi az esély, hogy összeszoktatható lenne velük. Van, hogy a többi kutyára ellenségesen reagál, van, hogy nem. Egyelőre nagyon keveset tapasztalt a világból, a menhely előtti életében nem sok törődést, odafigyelést kaphatott. 

Játékoságából fakadóan néha szeleburdi. Jelzi amikor nem tetszik neki valami, ezért több találkozás szükséges a bizalomhoz, de hamar nyit a világ és az emberek felé. Néha tartózkodó, figyelni kell a jelzéseit és fokozatosan elnyerni a bizalmát. 

Jó erőnlét szükséges a sétáltatásához és biztos, hogy akad még tanulnivalója. Olyan gazdik keresünk számára, aki ismeri a fajtát és megfelelő erővel rendelkezik, hogy együttélésük elején korlátozni tudja, míg mindent meg nem tanított neki. Az azt követő időszakban, viszont biztos, hogy egy rendkívül dekoratív, különleges és szuper társa lesz egy kutyaéleten át. 

 

Örökbefogadom!