Apolló

Apolló

Ivar: Kan
Termet: Közepes
Szín: fekete tigriscsíkos
Születési idő: 2021-12-01 Bekerülési idő: 2022-02-06

APOLLÓ ÉS APACS

Két rendkívül kedves fiúcska. Kicsi kölyökként kerültek be hozzánk, átestek egy betegségen, de már teljesen felépültek. Őszintén szólva egyelőre csak a CHIP alapján tudjuk megmondani, hogy melyikük Apolló és melyükük Apacs, de ha valaki érdeklődik irántuk, majd időben kiderítjük. 

Németjuhász és még kitudja milyen keverékek. Dominánsan fekete-cser színűek, de különlegességként a lábaikon barnás, tigriscsíkos mintát lehet nyomokban találni. Egyikük vékonykább, másik kicsit robosztusabb. Közepes vagy kicsit nagyobb termetűek lesznek valószínűleg.  Egyformán lelkesek, ahogy bemegy közéjük az ember, azonnal támadásba lendülnek, mint akiknek eltökélt szándékuk, hogy elnyalogatják a látogatót. 

Már egyszer voltak sétálni, a tapasztalataikat önkénteseink így írták le: 

A hámot viszonylag könnyen rájuk tudtuk adni. Kicsit nehezen jöttek ki a kennelből. Rá kellett kicsit segíteni, de ha az egyik kint van a másik egyből követi. Amint kiértünk a füves részre egyből érdeklődővé váltak. Ugráltak a magas fűben, játszottak. Az elején kicsit nehéz volt összerendezni őket, de nem sok idő múlva kezdtek hozzá szokni a pórázhoz. A séta végére már egész jól ment. A többi kutya iránt érdeklődtek, valamelyiket meg is ugatták, de nem agresszíven. Séta közben sokszor kérték a simogatást. Szerintünk hamar beletanulnak a sétálásba. 

Fiatalok, szépek, gazdára várnak. Gyorsan jelentkezzen, aki ilyen kutyusról álmodik. 

 

Örökbefogadom!