Júnó csapat

Júnó csapat

Ivar: Szuka
Termet: Közepes
Szín: vörös
Születési idő: 2021-09-22 Bekerülési idő: 2021-12-31

Júnó mama kölykei nálunk nevelkedtek mostanáig, ősz óta. Bekerülés dátumába azt a dátumot írtam, amikortól örökbe lehet őket fogadni. 

Három fős csapat, nagyon hasonlítanak még egymásra. Anyukájuk közepes termetű, barátságos, vörös mama - gyaníthatóan a gyerekek is hasonló karakterek lesznek. Egy nagy kifutóban élnek most, de már ideje lenne családba kerülniük, annak ellenére, hogy egész nap egymást dögönyözik, játszanak, rohangálnak - nekik fel sem tűnik, hogy menhelyen élnek. 

Nagy felelősség egy kölyök kutyát hazavinni, így kérjük, hogy csak akkor dönts a befogadása mellett, ha fel vagy készülve azokra a kellemetlenségekre, amik ezzel járhatnak. Semmihez sem fogható érzés, mikor a kutyádat, a társadat apró kora óta ismered, minden pillanatának tanúja voltál, így utólag már eltörpülnek azok a kényelmetlenségek, amiket az első időben okozhat. Komoly, felelős döntést hozz, mert nagyon nagy törést okozol egy kutyusnak, ha vissza kell kerülnie a menhelyre, amiatt, hogy nem tudod kezelni a helyzetet. Ha mindezzel tisztában vagy, akkor siess, mert ezek az apróságok valószínűleg nagyon rövid ideig lesznek gazdi nélkül.

Örökbefogadom!