Tipli

Tipli

Ivar: Kan
Termet: Közepes
Szín: barna fehér
Születési idő: 2020-01-01 Bekerülési idő: 2021-10-10

Fiatal, közepes termetű kutyafiú. A nevét onnan kapta, hogy nagyjából fél órával bekerülése után úgy döntött, hogy neki ennyi elég is volt. Úgy döntött kimászik a kifutó kerítése alatt, és mosolyogva kocogott hozzánk előre a kennelek között. Meg kell hagyni elég jól viselkedett, rá sem hederített a többi kutyára, akik méltatlankodva nézték, hogy Tipli miért mászkálhat kénye-kedve szerint, mikor mindenki más pórázon közlekedik. Szerencsére nem kellett Tiplit szökősnek elkönyvelnünk. Kiderült, hogy a már előtte is ottlakó 5 kutyus (köztük három eleven kölyökkel) előkészítették neki a terepet, valószínűleg az alagútásás nagy részét ők végezték.

Amíg páran megjavították a kerítést Tipli türelmesen várakozott velem. A körülötte lévő hangzavart nyugodtan tűrte, leült és várta a simogatást.

Egy rövid sétára is kijutottunk, elsősorban fotózkodni - ebben Tipli annyira nem volt partner, ami őt illeti inkább menjünk minél többfelé, minél több időre. Nem nagytestű kutyus, ezért kényelmes sétapartner, de azért tanítgatásra, kutyasulira szüksége lesz.

Örökbefogadom!