Kölyköcskék

Kölyköcskék

Ivar: Kan
Termet: Kicsi
Szín: vegyes
Születési idő: 2021-07-15 Bekerülési idő: 2021-09-14

A menhely jelenlegi legkisebb lakói, egy 6 testvérből álló kiskutyacsomag. Pici, puha, baba-illatú szőrgolyók. Kíváncsiak, játékosak, egymás társaságát nagyon élvezik. Mikor egyesével kiragadtuk őket a tesóik közül fotózkodni, legtöbbjük először bizonytalanul ült a kezünkben. Volt aki fészkelődött, volt aki inkább meg sem moccant, csak csöndben várta, hogy mi történik. De végül mind megnyugodtak, és nagy csillogó szemmel várták a simogatást.

A szőrmókok mamájukkal laknak együtt. Őt is nem sokára bemutatjuk. A mama közepes termetű, várhatóan a kicsik is ekkorák lesznek.

Nagy felelősség egy kölyök kutyát hazavinni, így kérjük, hogy csak akkor dönts a befogadása mellett, ha fel vagy készülve azokra a kellemetlenségekre, amik ezzel járhatnak. Semmihez sem fogható érzés, mikor a kutyádat, a társadat apró kora óta ismered, minden pillanatának tanúja voltál, így utólag már eltörpülnek azok a kényelmetlenségek, amiket az első időben okozhat. Komoly, felelős döntést hozz, mert nagyon nagy törést okozol egy kutyusnak, ha vissza kell kerülnie a menhelyre, amiatt, hogy nem tudod kezelni a helyzetet. Ha mindezzel tisztában vagy, akkor nagyon siess, mert ezek az apróságok valószínűleg nagyon rövid ideig lesznek gazdi nélkül.

Örökbefogadom!