Gogyó / Yoyo

Gogyó / Yoyo

Ivar: Kan
Termet: Közepes
Szín: fekete
Születési idő: 2019-04-01 Bekerülési idő: 2021-04-14

Kivételesen szép, koromfekete kutyus. Jelenleg még rettentően sovány, de ez hamar változni fog, nálunk inkább az ellentéte jellemző a bent élő kutyusokra az elegendő táplálék és a kevés mozgás miatt.  

Séta alatt kikerülve a menhely területéről már néhány percen belül lankadt a kezdeti lendülete, már nem húzott, szépen lehetett vele közlekedni. Elképzelhető, hogy nem ismeretlen számára a pórázon való közlekedés. 

Barátságosan viselkedett, a simogatást nagyon igényelte. A jó negyven perces séta után, mikor bejöttek a kapun, leálltam beszélgetni a sétáltatójával. Ezalatt Gyogyó hozzám dőlt, belehajtotta a fejét a kezembe és szinte katatón állapotban állt és élvezte, hogy simogatom. Eszébe nem jutott volna ugatni a többi kutyára vagy akár csak felfigyelni azokra, akik a környezetünkben jöttek-mente. Teljes mértékben átadta magát az élvezetnek. Jót sétált és most szeretik. Úgy nézett ki, mint aki teljesen meg van elégedve a helyzettel. Gyanítom, hogy a gazdinak nem kis adagokban kell majd mérnie a dédelgetést, hanem felkészülni arra, hogy nem létezik abból elegendő mennyiség Gyogyó számára. 

Séta közben a cicákra és a kutyákra is figyelt, de nem agresszíven, nem volt benne támadó szándék. Inkább kíváncsi volt, de pórázzal könnyen korlátozni lehetett, vette az adást és nem erőszakoskodott. 

Gyerekek jöttek biciklivel, nekik kifejezetten örült, lelkesen üdvözölte őket. 

Szépen vissza lehetett vezetni a kennelbe, illedelmesen viselkedett. 

Egyelőre csak ennyi derült ki róla, de később még biztos lesznek információink, amennyiben nálunk marad. De annyira szép és barátságos fiatal kutya, hogy fekete színe ellenére is biztos vagyok benne, nagyon rövid ideig él majd nálunk. 

 

Örökbefogadom!