Baba

Baba

Ivar: Szuka
Termet: Nagy
Szín: szürke
Születési idő: 2012-07-06 Bekerülési idő: 2021-05-02

Gyönyörű, hatalmas, idős, kaukázusi lány kutya került be menhelyünkre. 

Gazdája költözés miatt kényszerült tőle megválni. Mivel idős kutya, lassan alkalmazkodik a helyzethez, hogy a megszokott környezetéből kikerült és egy teljesen új, zajos, ugatással teli világ veszi körül. 

Jó erőben van, kell hozzá kondíció, hogy megtartsa az ember pórázon, valószínűleg ha majd lelkesen örül az új gazdájának, annak elfogadásához is szükség lesz erőnlétre a gazdi részéről. Egyelőre azt tapasztaltuk, hogy a nőkkel sokkal kedvesebb mint a férfiakkal. A többi kutyával nem barátságos, egyedüli kutyának lenne jó választás. Cicákkal való viszonyát nem ismerjük, de ha ez a döntő az örökbefogadás szempontjából, akkor leteszteljük a menhelyen élő cicákkal. 

Mindenképpen kertes otthont keresünk neki, hatalmas mérete és dús szőre miatt lakásban nem valószínű, hogy jól érezné magát.  Idős kora miatt előbb-utóbb a lépcsőzés sem lesz már kényelmes számára. Hozzá kell tegyük, hogy Baba, korát meghazudtoló módon, lelkesen próbálja az akadályokat leküzdeni, így csak olyan kert való neki, ahol nem tudja lebontani a kerítést. Szinte biztos, hogy meg fogja próbálni. 

Hátralevő éveire egy kis kert, sok szeretet, odafigyelés, finom falatok, nyugalom az, amire szüksége van. 

Várjuk azt a gazdit, aki ennek a szépséges idős hölgynek otthont tudna biztosítani további éveire. 

 

Örökbefogadom!