Carlos / Stopper

Carlos / Stopper

Ivar: Kan
Termet: Közepes
Szín: szürke fehér
Születési idő: 2018-11-01 Bekerülési idő: 2021-04-30

Stopper tavaly ősszel került be a menhelyre és szinte meg sem ismerhettük, máris örökbe fogadták. Nem csodálkoztunk rajta, mert különlegesen szép, kékesszürke és fehér foltos, remek felépítésű, fiatal, emberszerető, nagyon barátságos kutya. Ivartalanított és már teljesen szobatiszta, lakáshoz szokott.

Sajnos fél év után a gazdik eljutottak addig a pontig, hogy felelősséggel nem tudják vállalni Stopper felügyeletét, mivel a habitusa komoly, felkészült gazdát igényelne. Minden rendben van vele, azon kívül, hogy a többi kutyával nem kompatibilis. Ezt a helyzetet nem tudták kezelni, úgy érezték, hogy felelőtlenség részükről, ha egy ilyen karakterű kutyát tartanak. Ez egy szomorú, de sajnos érthető döntés.

Stopper olyan kutya, akinek egy hozzáértő, fajtáját ismerő és szerető gazdára van szüksége, aki korlátozni és nevelni tujda, hogy ne kerülhessenek más kutyák veszélybe.

Stopper jelenleg olyan gazdát keres, aki egyedüli kutyaként tartaná őt és van rutinja abban, hogy egy erőteljes, lendületes és egyelőre más kutyákkal ellenségesen viselkedő ifjú titánt hogyan kell megtanítani a kutyák társas viselkedésének szabályaira. 

Nagyon várjuk, hogy hamar jelentkezzen érte az, akihez pont ő való. 

 

Örökbefogadom!