Zulu/Kukucs

Zulu/Kukucs

Ivar: Kan
Termet: Kicsi
Szín: barna
Születési idő: 2020-10-01 Bekerülési idő: 2021-03-10

Eleinte ideiglenes befogadónál élt, ahol nagyon szépen alakult az emberekkel és az állatokkal való kapcsolata. Kutya társával és a cicákkal jól kijött, nagytestű kutyákkal alázatos volt, kistestűekkel játszott. Erőt fitogtatott, de nem volt agresszív, azonban az ételét féltette. Néhány vezényszót már megtanult, elkezdődött a nevelése. Nyakörvet, pórázt ismeri, sétálni lehet vele, a sípolós játékokat nagyon szereti.

Ideiglenes befogadói csak korlátozott ideig tudták vállalni, sajnos ez alatt nem sikerült otthonra találnia, így bekerült a menhelyre. Talán így több esélye lesz gazdit találni, ha a látogatók személyesen találkoznak vele. Persze ezt ő nem tudja, csak azt érzi, hogy egy családból bekerült a rácsok mögé, folyamatos ugatás, idegen kutyák, idegen emberek közé. Teljesen összezavarodott ez a kiskamasz.

Sajátos a kis pofija, mert az egyik szeme hiányzik. Rövid, görbécske lábaival, bullos arcával, aranyszínű bundájával tündéri kis figura. A menhelyen a séta nagyon felzaklatja még. A hátán a szőre úgy felborzolódik, mint egy punk frizura mikor kikeveredik a rácsok mögül. Viccesnek tűnik, de nem az. Ha kutyát lát a mezőn, vad ugatásba kezd, közben nyüszít is, zavarodottságában. Látszik rajta, hogy bármikor belekeveredne egy kis bunyóba, mert nagyon bizonytalan most. Egy csendes helyen üldögélve, ahol minden zavaró inger messze van, lassan megnyugszik. Még a sétánál is nagyobb szüksége van egy kis nyugalomra, hogy a feszültség oldódjon benne.

Nagyon fiatal kiskutya, rengeteg lehetőség van benne, ha valaki számára végre fontos lesz és foglalkozni fog vele, szereti, vigyáz rá és biztonságot, állandóságot tud nyújtani neki.

Az, hogy egy szeme van, senkit se tartson visszat. Egyik kutyámnak szintén egy szeme van, így tapasztalatból tudom, hogy szinte semmiben nem fogja zavarni, teljes életet tud élni így is. Egyetlen szemével kétszer olyan intenzíven tud majd szeretetet sugározni a gazdi felé, mint „sablonos”, kétszemű társai.

Örökbefogadom!