Rocky

Rocky

Ivar: Kan
Termet: Nagy
Szín: fekete cser
Születési idő: 2015-10-23 Bekerülési idő: 2020-10-01

Rocky az a típusú kutya, aki nehezen oldódik, nem is ugrál vagy csahol a kifutóban, ha arra megy az ember, de a szemébe nézve meglátható ennek az oka. Ennek a fiatal kutyusnak ugyanis valaki (akit személy szerint nem neveznék gazdinak...) összetörte a szívét.

Rocky emiatt elég távolságtartó. Sok idő kell neki, hogy bizalmába fogadjon, de aki már többször sétált vele, afelé fokozatosan nyitni kezd. Erős fizikuma ellenére könnyű vele sétálni, alkalmazkodik a sétáltatóhoz. Cicák nem igazán érdeklik, a többi kutyával szemben sem mutat különösebb érdeklődést, ezért szerintem második kutya is lehetne egy családban. Remélem valakit hamarosan kiütéssel le fog venni a lábáról, aki ezzel egy hű társat nyer magának.

Nagy szüksége van ennek a határozott külsővel rendelkező legénynek egy "IGAZI" gazdi szeretetére és figyelmére, mert jelenleg ő itt a menhely egyik legmagányosabb kutyája. Jó lenne látni róla egy szőnyegen a játékaival és nagy kutyamosollyal a pofiján pózolós gazdis képet.

Az előbbiekhez szükséges hozzátenni, hogy Rocky viselkedésének és természetének csak azt a kis szeletét ismerjük, amit a menhelyi élet során tapasztalunk. Leírásunk az erre a világra adott reakciója alapján íródott, de nem tudunk biztosat mondani arról, hogy egy új helyzetben, egy új közösségben hogyan reagál majd az ott élő családtagokra, gyerekekre, állatokra. A gazdis visszajelzésekből tudjuk megítélni, hogy az esetek nagyon nagy részében sikeresen beilleszkednek kutyáink, de előre ezt nem ígérhetjük meg.

További képeket a menhely Facebook oldalán (https://www.facebook.com/budaorsiallatmenhely) találhattok Rockyról, ha a bejegyzések között rákerestek a nevére.

Örökbefogadom!