Léna

Léna

Ivar: Szuka
Termet: Nagy
Szín: rozsdabarna
Születési idő: 2019-01-01 Bekerülési idő: 2020-11-15

Elképesztően szép, nagy termetű, rozsdabarna, vagány csaj.

Gazdája valószínűleg volt neki, és bár kemény csaj, de nincs elvadulva. Emberi kézhez szokott, tudja mi az a simogatás, és nem is veszi rossz néven, ha kap belőle.

Alig várja, hogy kijusson sétálni, s hogy ezt elsőként tehesse meg, nem riad vissza egy kis csetepatétól az ajtónál a kifutóban vele élő férfiúval, (merthogy együtt él Pepóval - sportolni, futni, kirándulni, pórázon repülni vágyók jegyezzétek meg ezt a nevet és keressetek rá, megéri!) ami bár nem túl lányos viselkedésfoma, ugyanakkor maga a tény, hogy együtt él egy másik kutyával, mutatja, hogy nem egy velejéig antiszoc valaki. A séta kellemesen mozgalmas vele. Csak annyira húz, amennyi még elfogadható, hisz ne felejtsük el, hogy csupán hétvégenként jut ki a börtönéből! Más kutyák érdeklik, de nem akarja egyből lerohanni őket. Persze nem árt az óvatosság, ez azért már nem a habos-babos kutyókák szintje. Ha egy ideig esetleg nem történik elég izgalmas dolog számára, akkor megpróbálja a pórázt megrágicsálni, belevonni a sétáltatót egy húzd meg - ereszd meg játékba. Futás közben ez fokozottan igaz, legalább annyit ugrálgat felfelé a póráz után, mint amennyit előre halad. Szerencsére eréllyel ezen hamar úrrá lehet lenni.

A menhelyi lét még sem lelkileg, sem testileg nem törte meg. Ez talán a képeken is átüt. Egyrészt az a zabolázatlan életkedv, amilyennek megismertem őt az elmúlt hetekben, másrészt az is, hogy mint minden kutya, ő is vágyik arra, hogy valakihez tartozhasson.

Léna várja sorsa jobbra fordulását egy olyan gazdi személyében, aki már rendelkezik kutyás múlttal és kellően határozott ahhoz, hogy egy ilyen igazi, nagybetűs Kutyának élete végéig a vezetője és Társa legyen.

További képeket a menhely Facebook oldalán (https://www.facebook.com/budaorsiallatmenhely) találhattok Lénáról, ha a bejegyzések között rákerestek a nevére.

Örökbefogadom!