Marco

Marco

Ivar: Kan
Termet: Közepes
Szín: fekete
Születési idő: 2020-01-25 Bekerülési idő: 2020-10-18

Bár első ránézésre csak egy fekete, közepes testű kan kutyus, egy a sok közül, de valójában mégsem...

Csodaszép szemei még különlegesebbé teszik az arcocskáját. Szálkás szőre máris feldobja az átlagosnak tűnő fizimiskáját, és a fotózásnál büszkén pózolt, rendkívül együttműködő volt. Bár azt mondták róla, hogy félénk, ebből egy csöppet sem érezni már. Azonnal bizalommal fordul az ember felé, tele van energiával, életkedvvel, mint akinek meg sem kottyant, hogy menhelyre került.

Kellően aktív, mint ahogy egy terrier jellegű kutyustól ez elvárható, mert szinte biztosan csörgedezik némi terriervér az ereiben, ezen kívül pedig még nagyon fiatal is. Vele sosem fog unatkozni leendő gazdija, sőt, nem árt, ha a megszokottnál kicsit több időt tud rá szánni, akár kirándulni jár vele, vagy rendszeresen sportol, Marco mindezért nagyon hálás lesz.

A tesójával kerültek a menhelyre, szívesen gazdisodnának együtt, tudjuk ez merész gondolat és a leendő gazdinak is nagy kihívás lenne, de merünk nagyot álmodni.

Az előbbiekhez szükséges hozzátenni, hogy Marco viselkedésének és természetének csak azt a kis szeletét ismerjük, amit a menhelyi élet során tapasztalunk. Leírásunk az erre a világra adott reakciója alapján íródott, de nem tudunk biztosat mondani arról, hogy egy új helyzetben, egy új közösségben hogyan reagál majd az ott élő családtagokra, gyerekekre, állatokra. A gazdis visszajelzésekből tudjuk megítélni, hogy az esetek nagyon nagy részében sikeresen beilleszkednek kutyáink, de előre ezt nem ígérhetjük meg.

További képeket a menhely Facebook oldalán (https://www.facebook.com/budaorsiallatmenhely) találhattok Marcoról, ha a bejegyzések között rákerestek a nevére.

Örökbefogadom!