Jason

Jason

Ivar: Kan
Termet: Közepes
Szín: Barna fehér
Születési idő: 2017-05-01 Bekerülési idő: 2020-05-31

Gyönyörű, fiatal, játékos közepes termetű kutyus, aki méltó társa lehetne egy szerető családnak. Imád mozogni, sétálni - kicsit túlontúl is, eleinte eléggé húz, de rendszeres sétával hamar kiválóan tudna pórázon sétálni -, céltudatosan igyekszik a szabadba. Mivel - vélhetőleg előéletéből eredően - nem szívleli más kutyák társaságát, ezért az lenne a legjobb a számára, ha leginkább egyedüli kedvencként, családtagként fogadná őt örökbe a NAGYBETŰS GAZDI! Pontosan amiatt, mert más kutyákkal nem igazán jön ki jól, ezért olyan helyre lenne jó ha kerülne, ahol vagy benti tartással, vagy kinti-benti tartással élhetne, utóbbinál fontos hogy masszív, jó magas kerítéssel védett kert legyen az otthona, mivel más kutyát meglátva kenguruvá válik, akkorákat szökell, hogy "kerítés legyen a talpán" ami képes visszatartani (a kennelben is felmászik a rácsokon).

Az embereket imádja, bújik, hempergőzik, és kiköveteli a hasvakargatást, simogatást, nehéz vele betelni. Egyszóval aki nem akar lemaradni ennek az egyedülállóan szépséges, kedves kutyafiúnak az örökbefogadási lehetőségéről, jobban teszi ha mielőbb jelentkezik!:)

Az előbbiekhez szükséges hozzátenni, hogy Jason viselkedésének és természetének csak azt a kis szeletét ismerjük, amit a menhelyi élet során tapasztalunk. Leírásunk az erre a világra adott reakciója alapján íródott, de nem tudunk biztosat mondani arról, hogy egy új helyzetben, egy új közösségben hogyan reagál majd az ott élő családtagokra, gyerekekre, állatokra. A gazdis visszajelzésekből tudjuk megítélni, hogy az esetek nagyon nagy részében sikeresen beilleszkednek kutyáink, de előre ezt nem ígérhetjük meg.

További képeket a menhely Facebook oldalán (https://www.facebook.com/budaorsiallatmenhely) találhattok Jasonről, ha a bejegyzések között rákerestek a nevére. 

Örökbefogadom!