Bömbi

Bömbi

Ivar: Kan
Termet: Közepes
Szín: zsemle
Születési idő: 2015-01-01 Bekerülési idő: 2020-05-25

Bömbi félénken kezdte a menhelyi létet, lelkének egy része elveszett a korábbi életében, most keresgéli, hogy ki is ő valójában. A félénksége most éppen túlzott magabiztosságba vált át néha, Bömbike ugatgat, meg oda-oda csipked, amikor kiveszik a kenneljéből. Séta közben viszont rendes, kedves, békés, a nyughatatlan menhelyi népséghez képest kifejezetten nyugis vele a csatangolás.

Nem átlagos kutyus, nagyon hamar ki kell kerülnie a mehhelyről. Persze mindegyiküknek, de neki a leginkább. Rendkívül megviseli ez a helyzet és a menhelyen nincs is lehetőség arra, hogy külön, egyedileg foglalkozzunk vele. Neki sokkal több türelemre és odafigyelésre lenne szüksége, ahhoz, hogy a lelke is megbékéljen. Ő egy jobb sorsra érdemes jószág, reméljük, a jobb sors minél hamarabb megtalálja őt..

Bömbi családot, otthont, szeretetet keres...

Az előbbiekhez szükséges hozzátenni, hogy Bömbi viselkedésének és természetének csak azt a kis szeletét ismerjük, amit a menhelyi élet során tapasztalunk. Leírásunk az erre a világra adott reakciója alapján íródott, de nem tudunk biztosat mondani arról, hogy egy új helyzetben, egy új közösségben hogyan reagál majd az ott élő családtagokra, gyerekekre, állatokra. A gazdis visszajelzésekből tudjuk megítélni, hogy az esetek nagyon nagy részében sikeresen beilleszkednek kutyáink, de előre ezt nem ígérhetjük meg.

További képeket a menhely Facebook oldalán (https://www.facebook.com/budaorsiallatmenhely) találhattok Bömbiről, ha a bejegyzések között rákerestek a nevére. 

Örökbefogadom!